Appartement te koop

1180000€

3 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11125188
Immoweb code : 11125188

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED - Uiterst aangenaam, volledig gerenoveer...

IDEALIS VASTGOED - Uiterst aangenaam, volledig gerenoveerd én gemeubeld appartement, gelegen op een prachtige locatie op de zeedijk in Duinbergen met frontaal zeezicht!

Dit prachtig volledig gerenoveerd appartement bevindt zich op de 6e étage op de zeedijk mét frontaal zeezicht, gevestigd in residentie Rocamar. Het werd VOLLEDIG gestript, gerenoveerd, afgewerkt én ingericht met de meest hoogwaardige materialen.
Zo werd dit appartement voorzien van vloerverwarming in elke ruimte, werd het leidingwerk volledig vernieuwd, terras vernieuwd, en werd er een nieuwe VIESSMAN-ketel geplaatst. Ook werden de vloeren van dit knappe appartement uitgerust met een eiken parketvloer en een prachtige natuursteen. Aan elk detail is gedacht en daarom beschikt het appartement ook over een zee van inbouwspots, designverlichting, gemonteerd volgens een op maat gemaakt lichtplan. De keuken is luxueus uitgerust met een inbouwkoelkast met vriesvak, combi-oven, inductiekookvuur, dampkap, vaatwasser, spoelbak met bijhorende AQUALEX kraan en een ingebouwde wijnkoeler.
De woonkamer werd voorzien van een ingebouwd eet-gedeelte en een knus zitgedeelte met zicht op zee. Ook biedt dit appartement 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met eiken inbouwkasten en toegang tot het vernieuwde terras, 1 met twee volwassen bedden en eiken inbouwkasten, en een kinderkamer voorzien van een stapelbed. De badkamer, volledig in natuursteen, met ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op