Appartement te koop

269000€

3 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11323336
Immoweb code : 11323336

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklaar hoekapp. met 2/3 slpk, terras, garage + staanpl.

EERSTE KIJKMOMENT OP ZONDAG 28 april 2024. Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/edegem-grote-dries-12-bus-3

Dit verzorgd hoekapp. met garage en staanpl. vinden we in een rustige woonwijk in Edegem. Dankzij zijn centrale ligging zijn allerhande faciliteiten vlakbij: winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen,...

Met de trap bereiken we de 2e verdieping van dit kleinschalig gebouw. We betreden het app. via de inkomhal met apart toilet. De leefruimte ruim en geeft uit op een zonnig balkon. De keuken werd in 2018 gerenoveerd en opengetrokken. Deze is voorzien van een eiland met ontbijthoek.

Verder zijn er 2 ruime slpk die uitkijken op het terras. Een mogelijks derde slpk biedt doorgang naar de kleinere slpk. Deze ruimte kan eventueel ook worden ingericht als bureau of dressing. Het terras is voldoende ruim en is voorzien van een handige terrasberging.

Ook de badkamer werd in 2018 gerenoveerd en is voorzien van een ligbad met douchescherm en een dubbele lavabo met meubel. Verder is er nog een berging met aansluiting voor was- en droogmachine.

Ten slotte is er een handige kelderberging ter beschikking. De bijhorende garage met autostaanpl is bij aan te kopen met vraagprijs €30.000.

Maandelijkse provisie van 105 euro/maand, inclusief: waterverbruik, kuisen gangen, syndicus, blokpolis, onderhoud gemeensch. delen,...

Neem contact op