Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11323749
Immoweb code : 11323749

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar appartement (92 m²) met 2 slaapkamers, garagebox

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, garagebox en terras (8 m²) in Edegem.

Het pand is gelegen in een rustige woonwijk en is vlot bereikbaar met het bus en trein. Verder geniet je met de wagen van een vlotte verbinding tot de snelweg.

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gebouw van 2 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €348/kwartaal en omvatten water, blokpolis, onderhoud van de gemene delen en reservekapitaal. De verwarming is individueel op gas. Het appartement is in 2022 grotendeels gerenoveerd, waardoor je hier zonder grote werken je intrek kan nemen. De ramen beschikken over dubbel hoogrendementsglas in aluminium en de elektriciteit is AREI-conform. Verder zijnnieuwe vloeren en radiatoren geplaatst. De badkamer is nog af te werken, maar alle meubels en elementen hiervoor zijn reeds voorzien.

Je komt binnen in de hal met vestiairekast. Vooraan situeert zich de woonkamer (29 m²) met aangrenzend de aparte keuken, die voorzien is van een gasvuur, dampkap, spoelbak en oven. Centraal in het appartement bevinden zich de badkamer, een aparte wc en berging (9 m²). De 2 slaapkamers van 11 m² en 15 m² zijn gelegen aan de achterzijde en vanuit de kleinste heb je toegang tot het oost-georiënteerde terras.

Tot slot is de garagebox verplicht mee aan te kopen aan €25.000. Bruikbare vloeropp. 92 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.

Neem contact op