Appartement te koop

339000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11327991
Immoweb code : 11327991

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouw penthouse vlakbij Park Oude God

In een kleinschalig gebouw met slechts 3 units, vind je op de tweede en derde verdieping deze lichte, ruime duplex waar je zo kunt intrekken. Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met fietsenberging, z’n gemarmerde tegelvloer en strakke zwarte houten trap, ga je naar de tweede verdieping.
De drie slaapkamers, badkamer en de ruime berging bevinden zich op deze verdieping, de leefruimte met open keuken en het dakterras een verdiepje hoger.
De lichte master bedroom vind je aan de straatzijde, met een ensuite badkamer eraan. Die heeft een XL-tegel in marmerlook, inclusief grote inloopdouche, lavabo met meubel en spiegelkast, toilet, handdoekenradiator en ventilatiesysteem.
Verderop in de hal passeer je de betegelde berging. De twee andere slaapkamers bevinden zich achteraan. De volledig betegelde gastenbadkamer met inloopdouche, hangtoilet en badkamermeubel bevindt centraal tegenover de slaapkamers.

Via de trap ga je naar de derde en bovenste verdieping, waar je de leefruimte binnenstapt: een open leefkeuken met veel plaats. Het licht valt hier royaal binnen.
Aan het keukeneiland kan je met z’n vieren aan de toog, met zicht op de geïnstalleerde, strakke keuken. Die heeft een inductievuur, ingewerkte dampkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met diepvries, en heel wat kastruimte. Het dakterras heeft open zicht, mooie, grijze XL-tegel en groene grassen, en z’n noordwest-oriëntering.

Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12549/

Neem contact op