Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11345412
Immoweb code : 11345412

Overzicht

2 slaapkamers
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

MODERN & LICHTRIJK APPARTEMENT + GARAGE

Stap binnen in dit lichtrijke appartement, volledig vernieuwd in 2020, gelegen in de groene Buizegemwijk te Edegem.

Bij het betreden van de ruime inkomhal voel je direct de lichtheid en ruimte. Deze hal is voorzien van een handige ingemaakte kast en een apart toilet. Dubbele deuren leiden je naar de gezellige woon- en leefruimte, waar je kunt ontspannen en genieten van het natuurlijke licht dat door de grote schuiframen binnenvalt. Het balkon over de volledige breedte van het appartement zorgt voor een heerlijke in-en out living feeling, compleet met zonnewering voor warme dagen.
De halfopen keuken is praktisch en modern, uitgerust met ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, oven, ijskast en inductiekookplaat. Achteraan bevinden zich twee ruime slaapkamers en een smaakvol vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en aansluiting voor was- en droogkast.

Grondig gerenoveerd en afgewerkt met tijdloze materialen voor een eigentijdse en harmonieuze woonsfeer.
Extra voordelen zijn de droge kelder en een autobox (VP 25.000€) en de lage algemene kosten maken het nog aantrekkelijker!
Momenteel is het appartement verhuurd aan een tevreden huurder, wat het een interessante optie maakt voor investeerders op zoek naar stabiele huurinkomsten.

Dankzij de gunstige ligging nabij Edegem dorp, invalswegen en groene zones, biedt deze locatie rustig wonen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

RESERVEER UW BEZOEK 24/7 ONLINE V

Neem contact op