Appartement te koop

198000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11383050
Immoweb code : 11383050

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Te renoveren appartement op toplocatie te Edegem biedt tal v

Openhuizendag 08/06 van 14:00 tot 15:00
Te renoveren appartement (83m²) voorzien van 2 slaapkamers, zonnig terras, garage en autostaanplaats op toplocatie te Edegem.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, badkamer, nachthal, berging, masterbedroom, gastenkamer, terras, zolderberging, garage en autostaanplaats.

Omschrijving: Welkom in het appartement dat gelegen is op de 4de verdieping van het verzorgd gebouw (Residentie Mariahof). U betreedt het appartement via de inkomhal, die toegang biedt tot de open leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en toegang tot het ruime en zonnig terras (West-oriëntatie). Aansluitend vinden we de deels-geïnstalleerde keuken. Via de nachthal betreden we de ruime masterbedroomen de ruime gastenkamer, met beiden toegang tot het ruime en zonnige terras (West-oriëntatie) voorzien van zonnewering. De badkamer is voorzien van een douche-in-bad, enkel wasmeubel en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is ook nog een aparte gastentoilet voorzien. Het appartement heeft nog een extra bergruimte. Op de bovenste verdieping van het gebouw is er een aparte zolderberging. Tot slot is er ook nog een garage met autostaanplaats.

Bijzonderheden:
- Dubbele beglazing (aluminium-profielen)
- Gunstig EPC: 126 kWh/m²/jaar
- Ruim terras (15m²)
- Garage met autostaanplaats
- Aparte zolderberging Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Neem contact op