Appartement te koop

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 9971585
Immoweb code : 9971585

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Op te frissen appartement met terras + garage | Buizegem-wij

Dit tweeslaapkamerappartement vind je op de tweede verdieping van residentie Elsbos. Liefhebbers van de jaren 70 herkennen hier meteen een aantal karakteristieke elementen.

De leefruimte aan de voorzijde baadt in natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen over de gehele breedte van het appartement. Via de schuifpui stap je zo op het terras. De stijlvolle glazen balustrades zijn gloednieuw en zorgen voor zo mogelijk nog meer lichtinval binnenshuis. De volledig ingerichte keuken grenst aan de living en verleent eveneens toegang tot het terras.

De twee ruime slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn voorzien van rolluiken. Ze delen de badkamer met ligbad en er is een apart gastentoilet. Verder is er een ingebouwde vestiaire in de hal. Voor extra opslagruimte kan je terecht in de kelderberging.
Goed geplaatste garagebox met automatische poort verplicht mee aan te kopen: VP € 25.000.
Op dit appartement kan je lekker je eigen stempel drukken en een warme en persoonlijke atmosfeer creëren.

Op wandelafstand van Park Romeinse put - die verborgen groene oase met zijn avontuurlijke speeltuin. Nabij alle belangrijke invalswegen. Goed onderhouden kleinschalig appartementsgebouw. Zonnige stek in de aangename woonwijk Buizegem.

Neem contact op