Appartement te koop

254750€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 10756852
Immoweb code : 10756852

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 30/05/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

VERRASSEND EN VEELZIJDIG WONEN IN EEKLO! (kopen aan 6% BT...

De lichtrijke appartementen van Inova vormen een bijzonder uniek woonproject in de voormalige aardappelloodsen van Immesoete, gelegen dichtbij het levendige stadscentrum van Eeklo. Dit project combineert de charme van het oude met modern wooncomfort, en is zorgvuldig geïntegreerd binnen de originele structuren, zonder gebruik te maken van traditionele hoogbouw.

KOPEN AAN 6% BTW ? Ja, het kan! (info op kantoor)

Met in totaal 14 tweekamerappartementen en een driekamerappartement, biedt Inova een verscheidenheid aan woonopties. Bewoners genieten van grote terrassen, en de appartementen op het gelijkvloers hebben zelfs een eigen tuin. De appartementen op de verdieping genieten van een handige bergingszolder. Er zijn private parkeerplaatsen voor alle appartementen voorzien, wat bijdraagt aan het gemak van het wonen in dit complex.

De appartementen zijn ontworpen met een zuidelijk gericht terras en grote raampartijen, waardoor er een weelde aan natuurlijk licht binnenstroomt. Gelijkvloerse appartementen hebben ook toegang tot een privatieve tuin die aansluit op een grotere gemeenschappelijke tuin, wat bijdraagt aan een lichtrijke en rustgevende woonervaring.

Het moderne design en comfort van elk appartement bij Inova worden gekenmerkt door een strakke look, hoge plafonds en schuiframen die uitkomen op de terrassen. Dit zorgt voor een ruimtegevoel en een overvloed aan natuurlijk licht. Bovendien legt Inova de nadruk op duurzaam wonen, met een groendak en...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op