Appartement te koop

205000€

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 10981734
Immoweb code : 10981734

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Rustig gelegen appartement in een groen park voor 205.000...

Ontdek de perfecte balans tussen modern wonen en groene sereniteit in ons nieuwbouw appartement met ondergrondse berging en parkeerplaats. Gelegen te midden van een weelderig park, dat met zorg wordt onderhouden, biedt deze rustgevende locatie een oase van kalmte.

Het appartement verwelkomt u met een hoogwaardige afwerking en een doordachte indeling die zorgt voor een laag energieverbruik. Geniet van overvloedig natuurlijk licht en een zonnige oriëntatie, waardoor elke hoek van uw woonst straalt.

Ervaar de ultieme rust dankzij optimale geluiddemping, terwijl de slaapkamer een knusse plek biedt om tot rust te komen. De goed geïnstalleerde keuken met eetplaats vormt het hart van dit thuis, perfect voor gezellige maaltijden en entertainment.

De leefruimte is ontworpen voor comfort en stijl, waardoor u kunt ontspannen in een eigentijdse ambiance. Gunstig gelegen, bent u slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum en goed verbonden met het openbaar vervoer.

Dit appartement biedt niet alleen een thuis, maar een levensstijl waar groen en moderniteit samenkomen. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de perfecte harmonie van uw nieuwe woonomgeving.

Optioneel is er een tweede parkeerplaats aan te kopen.

Wenst u meer info over dit goed gelegen appartement? Bel Unicum op 09 336 16 15 of mail [email protected]

Renovatieplicht: nee

Neem contact op