Appartement te koop

265000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11130302
Immoweb code : 11130302

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slpk, groot terras, **kelderpa...

Nieuwbouw kopen aan slechts 3% registratierechten, ja dat kan! Info op kantoor.

Ontdek de ultieme combinatie van luxueus wonen en het gemak van stadsleven in ons nieuwbouwappartement in Eeklo. Dit spiksplinternieuwe, instapklare appartement is perfect onderhouden en smaakvol ingericht, gelegen in het dynamische hart van Oost-Vlaanderen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een GROOT terras, wat zorgt voor een harmonieus evenwicht tussen privacy en het genieten van de buitenlucht. De moderne inloopdouche en de volledig uitgeruste keuken voegen een vleugje luxe toe, terwijl de grote ramen en het ruime terras aan de voorzijde een zee van licht en ruimte bieden. **De ondergrondse private parking met bijhorende grote private berging en een bovengrondse private parking zijn niet inbegrepen in de prijs.

Eeklo, een stad die bekend staat om haar historische charme en levendig stadsleven, is een groeiende bestemming voor luxe vastgoed. Met haar diversiteit aan hoogwaardige woningen, van stijlvolle appartementen tot luxueuze villa's, biedt Eeklo voor elk wat wils. Deze stad combineert de voordelen van zowel stedelijk als landelijk wonen, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige, maar toch gemakkelijke levensstijl.

Daarnaast is Eeklo het middelpunt van het Meetjesland, omgeven door prachtige natuur zoals het krekengebied, De Lieve, provinciaal domein Het Leen en de Lembeekse Bossen. Dit maakt het een ideale uitvalsbasi...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op