Appartement te koop

230000€

3 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11167925
Immoweb code : 11167925

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Goed gelegen appartement met 3 slaapkamers

Het appartement, gelegen in een vredige omgeving, biedt een oase van groen, terwijl het nog steeds op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het station ligt. Ideaal voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar een harmonieuze balans tussen rust en stadsleven.

In 2016 onderging het appartement een grondige renovatie, waaronder de installatie van een nieuwe badkamer met een moderne douche, een gloednieuwe keuken, vervanging van ramen voor een betere isolatie, vernieuwing van de gasbrander en upgrade van de elektrische installatie. Deze verbeteringen zorgen voor een eigentijdse en comfortabele leefomgeving.

Het dak van het appartementsgebouw werd in 2018 vernieuwd, waardoor de duurzaamheid en kwaliteit van de woning verder werden versterkt. Het energieprestatiecertificaat (EPC) label B bevestigt de energiezuinigheid van het appartement, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor lagere energiekosten.

Op dit moment is het appartement verhuurd aan een solide huurder voor een maandelijkse huurprijs van 807 euro, waardoor het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid is. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele eigen plek of een investering met een stabiel rendement, dit appartement in Eeklo biedt een unieke kans. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen (0491/755200).

Neem contact op