Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11286460
Immoweb code : 11286460

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Centraal gelegen appartement met 2 slpks, terras en *gara...

Dit ruim en centraal gelegen appartement geniet van de ideale locatie in het bruisend Eeklo waar alles op wandelafstand ligt.
Gelegen nabij het centrum van Eeklo, biedt dit appartement een comfortabele leefruimte met veel natuurlijk lichtinval. De twee slaapkamers zijn ideaal voor gezinsleven of als ruimte voor gasten. Het terras biedt een ontspannen buitenruimte om van de frisse lucht te genieten. Aansluitend aan het terras is er nog een berging aanwezig.

De garage* die zich achter het gebouw situeert is niet inbegrepen in de prijs.

De locatie spreekt voor zich: Eeklo staat bekend om zijn gezellige sfeer en bruisende culturele scene. Van lokale winkels tot gezellige cafés en restaurants, alles is binnen handbereik.

Dit appartement is meer dan alleen een plek om te wonen; het is ook een uitstekende en betaalbare vastgoedbelegging. Eeklo, een groeiregio die volop ontdekt wordt door investeerders uit de aanpalende grote steden Gent en Brugge, biedt een veelbelovende toekomst voor wie slim wil investeren.

Of u nu op zoek bent naar uw nieuwe thuis of een verstandige investering, dit appartement in Eeklo is een kans die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke combinatie van rust, groen, betaalbaarheid en potentieel die dit appartement te bieden heeft!

Aarzel niet en contacteer dan Vastgoed Unicum op 09 336 16 15 of mail naar [email protected]


Renovatieplicht: nee

Neem contact op