Appartement te koop

149000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11299654
Immoweb code : 11299654

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Centraal gelegen appartement met 2 slpks, terras en *gara...

Welkom in dit instapklare appartement, een parel van betaalbaar wonen, gelegen in een rustige en groene omgeving in het hart van Eeklo. Deze residentiële unieke ligging biedt een zeldzame kans om te genieten van het beste van twee werelden: in de nabijheid van het levendige centrum én uiterst goede bereikbaarheid (nabij bushaltes en treinstation).

De indeling van het appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en stijl te bieden. Een ruime leefruimte met veel licht en een eetplaats, aansluitend een aparte keuken, twee slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad en lavabomeubel en een apart toilet aan de inkom. Kortom, een plek waar u zich meteen thuis zult voelen.

De garage* die zich achter het gebouw situeert is niet inbegrepen in de prijs.

Maar dit appartement is meer dan alleen een plek om te wonen; het is ook een uitstekende en betaalbare vastgoedbelegging. Eeklo, een groeiregio die volop ontdekt wordt door investeerders uit de aanpalende grote steden Gent en Brugge, biedt een veelbelovende toekomst voor wie slim wil investeren.

Of u nu op zoek bent naar uw nieuwe thuis of een verstandige investering, dit appartement in Eeklo is een kans die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke combinatie van rust, groen, betaalbaarheid en potentieel die dit appartement te bieden heeft!

Aarzel niet en contacteer dan Vastgoed Unicum op 09 336 16 15 of mail naar [email protected]


Renovatieplicht: ja

Neem contact op