Appartement te koop

327500€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11373264
Immoweb code : 11373264

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig recent ruim 2slk appartement met 2 terrassen waarva

Dit stijlvolle en moderne appartement, gelegen in Eeklo, is een toonbeeld van hedendaagse architectuur en comfort. Het complex biedt een frisse uitstraling met zijn helderwitte gevels en ruime balkons. Bewoners worden verwelkomd door een smaakvol ingerichte entree die toegang biedt tot de gemeenschappelijke delen, inclusief een lift die optimale toegankelijkheid garandeert.

Het appartement zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 92 m² en is uitgerust met twee goed geproportioneerde slaapkamers en een badkamer, voorzien van alle hedendaagse voorzieningen. De open leefruimte met een geïntegreerde, moderne keuken stroomt naadloos over in een gezellige woonkamer. Grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en geve Dit stijlvolle en moderne appartement, gelegen in Eeklo, is een toonbeeld van hedendaagse architectuur en comfort. Het complex biedt een frisse uitstraling met zijn helderwitte gevels en ruime balkons. Bewoners worden verwelkomd door een smaakvol ingerichte entree die toegang biedt tot de gemeenschappelijke delen, inclusief een lift die optimale toegankelijkheid garandeert.

Het appartement zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 92 m² en is uitgerust met twee goed geproportioneerde slaapkamers en een badkamer, voorzien van alle hedendaagse voorzieningen. De open leefruimte met een geïntegreerde, moderne keuken stroomt naadloos over in een gezellige woonkamer. Grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en gev

Neem contact op