Appartement te koop

264000€

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 11071715
Immoweb code : 11071715

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slpk, terras en garage inbegrepen

Instapklaar, energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras, lift, kelderberging, garage en autostaanplaats gelegen in het centrum van Essen.
Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en is centraal gelegen. Winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.
Bij het betreden van het appartement komt u in de inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte (ca.32m²) met visgraatparketvloer. Deze geniet van veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken (ca. 8m²) die voorzien is van een koelkast (nieuw 2023), gasvuur en een dampkap. Vanuit de inkomhal is er een berging (4,6m²) met plaats voor een was- en droogautomaat. Ook de gascondensatieketel (nieuw 2023) werd daar geïnstalleerd. Via de nachthal met vestiaire bereikt u twee slaapkamers (ca. 17m² en 10m²) en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad (met douchescherm), meubel en handdoekradiator. Er is ook nog een apart gastentoilet.
Het terras (ca.10m²) over de volledige breedte van het appartement is te bereiken via de kleinste slaapkamer.
Vanuit de centrale hal op het gelijkvloers kan je zowel de privé-kelderberging als de inpandige garage betreden. Voor de garagepoort is er ook een autostaanplaats.
Kortom, een degelijk appartement op een centrale locatie met een gunstige energiescore: 106 kWh/m²jaar. Maak snel een afspraak met de eigenaar voor een bezichtiging.
Het appartement wordt momenteel verhuurd, dus ook perfect als opbrengsteigendom!

Neem contact op