Appartement te koop

315000€

1 slaapkamer 81 vierkante meters

Immoweb code : 11223702
Immoweb code : 11223702

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Appartement

BEZOEK PAVIMMO.BE VOOR MEER INFORMATIE OF OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN
REF: 626

ETTERBEEK - PAVIMMO presenteert dit sublieme appartement aan de prestigieuze Boulevard Louis Schmidt. In een goed onderhouden en prestigieus gebouw op de 5e verdieping bestaat dit pand uit: een zeer grote daghal om uw gasten te verwelkomen, een grote woonkamer in twee delen met een adembenemend uitzicht op Etterbeek, een keuken die uitkomt op een charmant balkon, een nachthal die leidt naar een mooie ruime en lichte slaapkamer, evenals een badkamer met washoek. U vindt ook op de bovenste verdieping een kleine meidenkamer van 7m2 met toegang tot water en een klein terras, ideaal voor een kantoor weg van de drukte. De woning is gemaakt van uitzonderlijke materialen: massief eiken parket uit 1948, marmer, granito.

TECHNISCH: dubbel glas, gepantserde deur, mechanische rolluiken, niet-conforme elektriciteit, stookolieverwarming, PEB D.

Ideaal voor een alleenstaande of een jong stel. Een uitzonderlijke locatie, dicht bij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer), op slechts een steenworp afstand van het station van Etterbeek.

Voor meer informatie en een bezoek, bel 0470/34.18.60.

ONZE ERVARING TEN DIENSTE VAN UW EISEN.

De informatie is informatief en niet bindend.

Neem contact op