Appartement te koop

3 slaapkamers

Immoweb code : 11259638
Immoweb code : 11259638

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
Verdieping : 4

Omschrijving

Standingvol Duplex penthouse in perfecte staat

Luxueus Duplex Penthouse - Een uniek aanbod van comfort en stijl
Welkom bij deze exclusieve presentatie van een buitengewoon duplex penthouse, een ware parel van standing en luxe. Als u op zoek bent naar een uniek, hoogwaardig afgewerkt duplex appartement, dan is dit voorstel precies wat u zoekt.
Dit uitzonderlijk ruime duplex penthouse strekt zich uit over een indrukwekkende 160 m². Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale inkomhal en vestiaire, waarna u wordt geleid naar de zonnige leefruimte van 39 m², die naadloos overgaat in een ruim terras - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.
De keuken, een ware eyecatcher met zijn luxe afwerking, beslaat een oppervlakte van 11 m² en is volledig uitgerust om aan de hoogste normen te voldoen. Daarnaast biedt het appartement twee comfortabele slaapkamers en een gemeenschappelijke douchekamer op hetzelfde niveau.
Op de hoogste verdieping vindt u de master slaapkamer van maar liefst 26 m², compleet met een luxueuze tweede douchekamer. Er zijn twee aparte toiletten en een ruime wasruimte, die het gemak van wonen in dit exclusieve penthouse verder accentueren.
Als kers op de taart heeft u de mogelijkheid om een zeer ruime garagebox met kelder aan te schaffen voor slechts €38.000. Daarnaast is er nog een tweede ruime garagebox met kelder beschikbaar voor €35.000. Voor uw gasten is er zelfs een buitenstaanplaats beschikbaar voor €17.500.
Kortom, als u op zoek bent naar luxe, comf

Neem contact op