Appartement te koop

295000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11316772
Immoweb code : 11316772

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 7
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement met 3 slaapkamers

Soms is het verbazingwekkend hoeveel een woning kan profiteren van liefde en een goede smaak. Dat is precies wat er hier gebeurd is, waar de eigenaar haar woonst heeft omgetoverd tot een elegant penthouse. Hoe? Door het volledig renoveren van het penthouse van 110m² met drie slaapkamers, met oog voor subtiele en perfecte materiaalkeuzes.
Het appartement beschikt over een ruime inkomhal met massief parket en een vestiaire, een grote woonkamer van 38m² eveneens met massief parket en toegang tot een terras van 15m². Er is een prachtig op maat gemaakte keuken en een hoogwaardig afgewerkte, mooi betegelde badkamer met bad en lavabo in een stijlvol meubel. Het hangtoilet is voorzien van mooie wandtegels. Drie ruime slaapkamers, ook met massief parket, completeren het geheel met een prachtig uitzicht.
Als je op zoek bent naar een centraal gelegen penthouse, dichtbij de ring en het openbaar vervoer, en met alle soorten winkels op loopafstand, dan is dit iets voor jou. Bel nu voor een afspraak, voordat het te laat is. Tel : 02/420 00 28 of [email protected]

Neem contact op