Appartement te koop

Richtprijs 350000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11328085
Immoweb code : 11328085

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement 2 slk in recent gebouw met mogelijkheid aankoop

Welkom bij deze exclusieve presentatie van een modern appartement dat voldoet aan de wettelijke normen van 2050 en een belastingvriendelijke optie biedt, zonder de last van 21% btw. We zijn verheugd om u kennis te laten maken met een recent gebouwd appartement met twee slaapkamers, royaal verdeeld over 112m².
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire, wat een elegant en functioneel welkomstgevoel creëert. De leefruimte biedt een open keukenconcept en directe toegang tot een gezellig terras, waar u kunt genieten van het buitenleven. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één is voorzien van een uitgebreide dressingruimte. Alle voorzieningen zijn getroffen In de dressingruimte indien men verkiest om dit om te bouwen tot een tweede douchekamer mocht dit uw voorkeur hebben.
De badkamer is volledig ingericht met een dubbele wastafel in meubel, een ligbad en een inloopdouche. Daarnaast is er een extra tweede toilet voor extra comfort en gebruiksgemak.
Voor diegenen die waarde hechten aan ruimte en gemak, bieden wij de mogelijkheid om een ruime garagebox aan te schaffen. Met een indrukwekkende breedte van 3.3 meter en een automatische poort, biedt deze garagebox niet alleen voldoende ruimte, maar ook het gemak van moderne technologie. Houd er rekening mee dat de kelder directe toegang biedt tot de garage, waardoor uw comfort nog verder wordt vergroot.
De locatie van het appartement is gunstig gelegen, met winkels e

Neem contact op