Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 10975383
Immoweb code : 10975383

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Recent energiezuinig 2 slpk.appartement te Geel.

Recent energiezuinig appartement te Geel.

Het appartement dateert van 2020 en maakt deel uit van een kleine residentie.

Ligging: Gelegen nabij het station van Geel met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving (scholen, winkels, openbaar vervoer, ...). Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar.

Omschrijving: Dit instapklaar energiezuining appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig project. De inkomhal geeft uit op een gezellige woonkamer, eetkamer en een volledig geïnstalleerde open keuken met eiland. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische wasplaats/berging. De nachthal geeft uit op 2 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met douche en wastafelmeubel. Verder is er een terras bereikbaar via de woonkamer. Tot slot is er een carport en private berging inbegrepen in de prijs. Momenteel is het appartement verhuurd voor een periode van 1 jaar waardoor het tevens interessant is als belegging. Een aanrader!

Extra’s:
- E-peil 22
- EK conform AREI
- CV op aardgas dmv vloerverwarming, PVC-ramen met dubbel glas, zonnepanelen, lift, gemeenschappelijke berging voor vuilnisbakken, ... .
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op