Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11274677
Immoweb code : 11274677

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement van 171m²

Instapklaar duplexappartement vlak nabij invalswegen.

Het appartement maakt deel uit van een gebouw uit 2001 en verkeert in goede staat van onderhoud.

Ligging: Zeer rustig gelegen nabij het centrum van Geel(Zammel) met alle faciliteiten (scholen, winkels, bushaltes, apotheek, ...) in de onmiddellijke buurt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, dressing, badkamer, berging, terras en garagebox.

Omschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een grote lichtrijke woonkamer met aansluitend de eetkamer. De keuken bevindt zich achteraan het gebouw en is volledig uitgerust met alle hedendaagse toestellen. Aansluitend is een ruime berging met ingemaakte kasten en voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Verder biedt de inkomhal toegang tot de duplexverdieping met 2 slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer. De badkamer werd uitgerust met douche, bad en dubbele lavabo. Tevens is er nog een apart nachttoilet aanwezig. Stockeren kan u voorts op de zolder. Vanuit de keuken bereikt u het groot terras waar u kan genieten van een prachtig zicht over de velden van Geel.
Achteraan het gebouw is er verder nog een afsluitbare garage waar u uw auto en uw spullen kan stockeren. Deze is verplicht bij aan te kopen voor € 25.000

Een echte aanrader voor wie o

Neem contact op