Appartement te koop

* 299600€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11290597
Immoweb code : 11290597
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement in Genappe - I-Dyle: LOT Appt 4.1.4

We verwelkomen je graag op onze Kijkdag op 26 mei. We verwelkomen je zonder afspraak tussen 10u en 13u. Je krijgt de kans om de huizen en appartementen in deze prachtige buurt te ontdekken. .
I-Dyle: een duurzame en verantwoorde buurt .
De nieuwe groene buurt I-Dyle , een knipoog naar de Dijle die hier in deze Waals-Brabantse omgeving ontspringt, ligt idyllisch ingenesteld tussen het centrum van Genepiën, de RAVeL en de kerk Notre-Dame de Foy. De ligging , indeling van de buurt en hoe die in het landschap opgaat, werden zorgvuldig bestudeerd voor een optimale sociale mix, een goede mobiliteit en een slim gebruik van natuurlijke bronnen.

Een groene laan, een kinderdagverblijf en enkele winkels zijn maar enkele van de troeven van deze buurt. Ook een eigen boomgaard en enkele speeltuinen dragen bij tot het gezellige karakter van deze buurt die volop de groene kaart trekt.

Voor het project wordt resoluut gekozen voor hernieuwbare technieken en materialen, zoals groendaken, regenwaterputten enz. Alle woningen kenmerken zich door hun moderne bouwstijl, zuinig energieverbruik en optimale energieprestaties die voldoen aan de regels van het Waalse gewest.

Neem contact op