Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11360831
Immoweb code : 11360831

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

ENERGIEZUINIG 2-SLK APPARTEMENT MET GROTE GEMEENSCHAPPELIJKE

Ben jij opzoek naar een appartement dat rustig gelegen is en toch vlakbij het centrum van Genk ligt? Dan is dit 2-slaapkamerappartement iets voor jou! Dit duurzaam appartement vinden we terug op de Dinselstraat ter hoogte van nummer 10. We bevinden ons hier op een centrale ligging vlakbij het centrum van Genk waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn.

Via de lift of de gemeenschappelijke trappenhal bereikt men het appartement. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 85m².

Bij het binnenkomen van het appartement komen we terecht in de inkomhal welke ons meteen leidt naar de open leefruimte alsook naar een apart gastentoilet.
De leefruimte wordt dankzij het grote raampartij voorzien van voldoende natuurlijk daglicht. Aansluitend treffen we de keuken.
Verder beschikt het appartement nog over twee mooie slaapkamers, de badkamer en een wasplaats.
Bovendien is er hier ook nog een groot terras terug te vinden.
Maar wat dit appartement echt onderscheidt, is de prachtige gemeenschappelijke tuin. Een oase van groen midden in de stad.
Het appartement beschikt nog over een praktische ondergrondse provisiekelder alsook een ondergrondse staanplaats.
Maak dan snel een afspraak op het nummer 01/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Neem contact op