Appartement te koop

1025000€

3 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 10798819
Immoweb code : 10798819

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Uitzonderlijk appartement op unieke locatie

Dit unieke appartement, op enkele stappen van het Gravensteen, is gelegen op een ware toplocatie in het historische centrum van de stad Gent: het Patershol. Het staat gekend als één van de mooiste en oudste wijken van de stad, omgeven door handelszaken, terrasjes, culturele hotspots en gezellige restaurants.

Dit riante appartement dat een bewoonbare oppervlakte biedt van maar liefst 265 m2, bevindt zich in de residentie ‘Het Minnepand’, dat werd opgetrokken midden de jaren ‘90. Het energiezuinige eigendom (EPC: 110) bevindt zich op de gehele derde verdieping.
Bij het betreden ervan ervaart u onmiddellijk het gevoel aan ruimte. Zo is de imposante inkomhal voorzien van ingemaakte kasten en een eerste gastentoilet. Via de hal bereikt u de voorkant van het appartement waar er zich een knusse familiehoek bevindt met aanpalend een eerste bureauruimte. Verder heeft u een charmant ingerichte eetplaats en de gezellige leefruimte met open haard. Al deze ruimtes zijn gelegen langs de zijde van de Kraanlei met een uniek zicht op de torens van Gent en de Leie.

Via de leefruimte bereikt u de gang – voorzien van een tweede gastentoilet - die toegang biedt tot de volledig uitgeruste en kwalitatieve keuken. Deze werd uitgerust met Gaggenaufornuis inclusief een ingebouwde friteuse en grillplaat. Verder is er ook nog een stoomoven, combi-oven, ruime frigo met diepvries en een vaatwasmachine. De keuken beschikt tevens over een gezellige eethoek, een handige bergruimte...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op