Appartement te koop

* 1365000€

2 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11266121
Immoweb code : 11266121
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Luxueus appartement met terras op de Kouter

Dit instapklaar nieuwbouwappartement, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 132,86 m², bevindt zich op de derde verdieping van de prestigieuze Residentie B’eau Kouter. Het is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. Bijzondere troef zijn de buitenruimtes aan de Kouter en de Ketelvest. Hier geniet u van een subliem uitzicht op het historisch centrum van de stad.

De locatie biedt gemakkelijke verbinding tot de opritten van de E40 en E17. Bovendien bevindt u zich op loopafstand van het levendige centrum van Gent, met een tramhalte op minder dan 50 meter afstand.

Indeling: bij binnenkomst ervaart u onmiddellijk de openheid van het appartement. De leefruimte bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en biedt toegang tot het terras uitgevend op de Kouter. De leefruimte en eetplaats worden gescheiden door de keuken die het centrum vormt van deze ruimte. De keuken met ruim kookeiland is voorzien van Miele toestellen, waaronder een wijnfrigo voor de wijnliefhebbers.

De masterbedroom heeft eveneens toegang tot het terras grenzend aan de Ketelvest en beschikt over een aparte dressing en badkamer, voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.
De tweede slaapkamer met ensuite badkamer, biedt frontaal zicht op de Kouter. Deze slaapkamer grenst aan het terras aan de voorzijde.
Verder is er een kelderberging en fietsenstalling aanwezig.

Extra troef: er bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergrondse garage aan te kopen.

Dit is een unieke kan

Neem contact op