Appartement te koop

369000€

3 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11310124
Immoweb code : 11310124

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim 3-slpk app aan Citadelpark te Gent

Ligging

Het appartement bevindt zich op het 1ste verdiep in de Residentie “Ter Rive”, gelegen te Charles De Kerchovelaan. Het appartement geniet van een prachtig frontaal zicht op het Citadelpark en bevindt zich op wandelafstand van het historisch centrum van Gent nabij winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.
Door deze uiterst centrale ligging beschikt het appartement bijgevolg over een Mobiscore van 9,6/10.

Indeling

Via de ruime inkomhal komt u in de lichtrijke leefruimte terecht met zicht op het Citadelpark. Vanuit de living heeft u rechtstreeks toegang tot de, zo pas gerenoveerde en volledig geïnstalleerde, keuken met klein terras. Vervolgens beschikt het appartement over een apart toilet, badkamer die is uitgerust met douche, lavabo en toilet, een extra bergruimte voor wasmachine en droogkast, 3 slaapkamers en een ruim terras langs de achterkant van het gebouw dat geniet van het mooie open zicht op de vernieuwde Kazerne.

Als extra troef heeft het appartement een geïnstalleerde airco in de leefruimte en beschikken alle ramen langs de achterkant van het appartement over elektrische rolluiken.
Bij het appartement behoren een aparte kelderberging en een ruime ondergrondse autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen voor € 26.000).

Bent u op zoek naar een ruim en lichtrijk appartement? Bent u op zoek naar een goede investering?
Contacteer dan Mathieu voor meer info en/of een bezoek op 0474/74.64.04

Neem contact op