Appartement te koop

* 860000€

2 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11339610
Immoweb code : 11339610
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus appartement met 2 slaapkamers

Welkom in 'Prinsenhof', waar stadse levendigheid en serene rust samenkomen. Gelegen tussen de verkeersluwe Simon de Mirabellostraat en de stille kloostertuin van de Paters Karmelieten, biedt deze unieke locatie in het hart van het Prinsenhof het perfecte evenwicht voor een verfijnde levensstijl.

Ontdek dit unieke 2-slaapkamer loft appartement, mét privétuin. Met plafondhoogtes van meer dan 3 meter straalt deze loft karakter uit. De ruime leefruimte en luxe keuken maken het een pareltje, met de 95m² privétuin als bonus. Twee ruime slaapkamers, een design badkamer, en optionele ondergrondse parking maken dit appartement compleet. Ervaar stedelijk wonen met een vleugje exclusiviteit.

Het project omvat 23 stijlvolle appartementen en 5 gezinswoningen, een meesterlijke mix van hedendaagse nieuwbouw en gerenoveerde woonentiteiten met aandacht voor de authentieke elementen. Dit duurzame woonproject wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, individuele warmtepompen en vloerverwarming. Hier gaat modern comfort hand in hand met historische charme, waardoor 'Prinsenhof' een thuis wordt dat aanvoelt als een privilege.

Interieurbeelden zijn indicatief. Aankoop aan 6% btw mogelijk.* EPB-dossier in opmaak (ingrijpende energetische renovatie maximaal E-peil E70)

Informeer snel en krijg vrijblijvend alle informatie. *Contacteer ons op [email protected] of 09 321 03 00 voor de juiste voorwaarden.

Neem contact op