Appartement te koop

285000€

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 11368330
Immoweb code : 11368330

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Tweeslaapkamer appartement gelegen in centrum Gent

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van residentie Rozier nabij de Boekentoren. De centrale ligging zorgt voor een vlotte toegang met het openbaar vervoer, belangrijke toegangswegen en het winkelcentrum. Ideaal voor starters, studenten of als investering.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet. De tweede slaapkamer is verbonden met een terras met terrasberging. Het appartement beschikt verder over een lichtrijke leefruimte met aanpalend een halfopen keuken. Tot slot beschikt het appartement nog over een ruime berging op de gelijkvloers.

Momenteel is het appartement nog verhuurd maar de huurster heeft de opzeg gegeven die dan eind augustus ten einde loopt.

Is dit appartement iets voor u? Plan dan uw bezoek in via de website rozier24.rosseel.be of telefonisch op het nummer 0476700933.

Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degenen die de vraagprijs boden.

Neem contact op