Appartement te koop

347500€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11392200
Immoweb code : 11392200

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Lichtrijk appartement in de Gentse binnenstad

Lichtrijk appartement met buitenruimte in de Gentse binnenstad

Dit gelijkvloers appartement biedt een uniek locatie en uitzicht op de Leie en Portus Ganda .Een echte buitenkans voor wie op zoek is naar een waardevaste investering of een eigen woonst aan het water.

Het appartement beschikt over een bruto vloeroppervlakte van 94m2 en een praktische indeling. Belangrijke troef naast de ligging en het uitzicht zijn de twee volwaardige slaapkamers waarvan één kamer ook toegang biedt tot de ruime buitenkoer van 20 m2. Centraal vinden we het toilet, de vestiaire en de badkamer. Aan de voorzijde vinden we de ruime eetplaats en woonkamer die voorzien zijn van een brede raampartij met panoramisch zicht op het park en het water. De  keuken en leefruimte genieten van zuidwest gerichte orientatie en veel direct zonlicht. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats.

Het appartement beschikt reeds over een goede EPC-score van 217 en mits enkele overzienbare opfrissingswerken kan er nog extra waarde gecreëerd worden.  Verder zijn al belangrijke ingrepen aan het gebouw uitgevoerd als een vernieuwd dak aan de centrale verwarming.

Dit appartement spreekt aan door zijn aantrekkelijke mix van prijs, locatie en potentieel. Een aantrekkelijk aanbod voor investeerders of eigen bewoning.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op