Appartement te koop

399000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11395836
Immoweb code : 11395836

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement met zicht op de Bourgoyen-Ossemeersen

Dit nieuwbouwappartement is het voorbeeld van comfortabel wonen nabij centrum Gent! Het appartement is strategisch gelegen nabij het zwembad Rooigem en natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, en biedt niet alleen een uitstekende mobiliteit, maar ook een hedendaags en praktisch ontwerp. Op het terras heeft u een uniek uitzicht op groen waardoor het heerlijk rustig wonen is. 

Het appartement is gelegen op het eerste verdiep en maakt deel uit van een nieuwbouwproject waardoor u geniet van een lage EPC-score. U komt binnen via een open inkomhal waar u toegang heeft tot een technische ruimte, een plaats voor vestiaire, een apart toilet, een ruime open leefruimte, twee slaapkamers, een badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche en een open bureauruimte. Deze bureauruimte kan makkelijk terug omgevormd worden naar een derde slaapkamer. In de woonkamer vindt u de volledig geïnstalleerde keuken en via een schuifraam gaat u naar het inpandige terras. 

Het gebouw is voorzien van een lift en daarnaast is er ook een ondergrondse garage waar een privatieve parkeerplaats dient aangekocht te worden voor 25.000,00 euro. 

Het appartement is verhuurd aan 935,00 euro per maand + gemeenschappelijke kosten. 

Wenst u dit appartement te bezichtigen? Neem gerust contact op met ons voor het maken van een afspraak via 09 278 88 88.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op