Appartement te koop

540000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11402562
Immoweb code : 11402562

Overzicht

3 slaapkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern kantoor te koop op gunstige locatie in Gent

CONTACT: Isaak op 0468 02 26 50 of via [email protected]

Verkoop VRAAGPRIJS
Mobi-score: 9.5

Dit pand wordt momenteel als kantoor gebruikt, maar biedt ook de perfecte mogelijkheid om te worden gebruikt als een gelijkvloers appartement. Met zijn ruime kamers, aangename buitenruimte en hypermoderne keuken is het ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woonruimte.

De bestaande kantoorruimtes zijn groot en flexibel, waardoor er tal van mogelijkheden zijn om uw ideale indeling te realiseren. De ruime inkomhal en het achterste bureaugedeelte kunnen eenvoudig worden aangepast tot een gezellige woon- en eetkamer.

De keuken is hypermodern en voorzien van alle nodige faciliteiten voor een comfortabel dagelijks leven.

Daarnaast beschikt het pand over rolstoeltoegankelijke sanitaire voorzieningen met toilet en wastafel.

Gelegen aan de toegangs- en uitvalswegen E17 en E40 in Gent, biedt dit eigendom gemakkelijke toegang. Met voldoende publieke parkeergelegenheid en frequente tramlijnen en busverbindingen naar het centrum van Gent op wandelafstand, is de locatie ideaal voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden.

Of u nu op zoek bent naar een professionele werkruimte of een prachtige gelijkvloers appartement, dit pand biedt een unieke kans om aan uw wensen te voldoen. Mis deze kans niet om dit veelzijdige pand te verwerven en het volledig naar uw hand te zetten.

CONTACT: Isaak op 0468 02 26 50 of via [email protected]

Neem contact op