Appartement te koop

270000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11314127
Immoweb code : 11314127

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk appartement op fietsafstand van Gent-centrum

Dit gezellig en lichtrijk appartement is amper 4 km gelegen van de Gentse stadskern nabij het centrum van Wondelgem. Op wandel-en fietsafstand vindt men belangrijke winkelmogelijkheden zoals Delhaize, Colruyt, apotheken en diverse andere winkels en activiteiten. Met de fiets en openbaar vervoer is Gent-centrum vlot bereikbaar.

Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden en kleinere Residentie en beschikt over een eigen privatieve garagebox achter het gebouw. Deze garagebox is inbegrepen in de verkoopprijs.

Het appartement werd recentelijk nog opgefrist en omvat o.a. een inkomhal met parlofonie | een gezellige en lichtrijke woonkamer | gedeeltelijk geïnstalleerde en vernieuwde keuken | 2 slaapkamers, elk met toegang tot het inpandig terras | badkamer met vernieuwde douche, lavabomeubel en toilet | een inpandig terras met handige opbergkast.

Het hele interieur is in een witte basisverf afgewerkt.

Het kadastraal inkomen kan licht afwijken van het aangegeven bedrag en is berekend op het KI van het hele gebouw. Het nieuwe KI voor nr. 69 wordt vastgelegd na verkoop van dit appartement.

Bezoek op afspraak via [email protected] - tel. 0479/795 796

Neem contact op