Appartement te koop

279000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11362546
Immoweb code : 11362546

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar 2slpkamer Appartement Met Garage

Welkom bij dit charmante appartement, gelegen in de buurt van het bruisende stadsleven en toch genesteld in een rustige straat. Dit ruime appartement biedt zijn bewoners een warme en gezellige thuisbasis.

Bij het betreden van het appartement word je begroet door een uitnodigende woonruimte en keuken die dankzij de grote raampartijen veel licht binnentrekken. De woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen of te entertainen.

Hoewel het terras momenteel is omgevormd tot een berging, biedt deze extra ruimte nog steeds mogelijkheden voor opslag of kan het worden herontworpen tot een gezellige buitenruimte om van de zon te genieten.

De twee volwaardige slaapkamers zijn ideaal voor een comfortabele nachtrust en bieden voldoende ruimte voor opslag. De badkamer, hoewel niet gerenoveerd, is functioneel en voorzien van een douche ,een wastafel en toilet.

Een extra troef van dit appartement is de mogelijkheid om een ​​garagebox op het gelijkvloers aan te kopen voor een bedrag van 30.000€, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt.

Gelegen op wandelafstand van het prachtige Rozebroekenpark, invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Geniet van de stad of ontspan gewoon te midden van het weelderige groen van het park.

Mis deze kans niet om een betaalbaar appartement te verwerven op een geweldige locatie met enorm potentieel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Neem contact op