Appartement te koop

495000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11335853
Immoweb code : 11335853

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Duplex-appartement

Dit ruime en lichtrijke duplexappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 200 m² en beschikt over 3 slaapkamers. Gelegen op de derde verdieping van Residentie Westrehem, onderging het een renovatie in 2010. De ligging is uitermate gunstig, nabij de opritten van de E40 en de R4, en op slechts 500 m van het openbaar vervoer. Het appartement wordt aangeboden met een ruime kelderberging, en er bestaat ook de mogelijkheid tot het aankopen van een afgesloten garagebox met automatische poort.

Indeling: inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, ruime woonkamer met eethoek. Onlangs werd een sierhaard op gas toegevoegd, wat bijdraagt aan de gezellige sfeer. Dankzij de grote raampartijen wordt de woonkamer overgoten met natuurlijk licht. De ruime keuken beschikt over een ontbijthoek en heeft aansluitend een aparte berging, die tevens dienst doet als wasruimte. Uniek aan dit appartement is het terras aan zowel de voor- als achterzijde (oppervlakte 13 m²), waardoor een volwaardige buitenruimte wordt geboden.
Op het gelijkvloers van het appartement bevindt zich een aparte bureauruimte, en op de bovenliggende verdieping zijn er twee slaapkamers met een ensuite badkamer. Bijkomend is er een afgewerkte zolder aanwezig (22 m²).

Bijkomende troeven:
• Gunstig EPC – B-label 152 kWh/m²
• ‘Asbestveilig’ appartement
• Airconditioning aanwezig

Deze unieke opportuniteit is ideaal voor wie op zoek is naar een ruim appartement op een uiterst gunstige en rustige locatie in Sin

Neem contact op