Appartement te koop

340000€

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 11351916
Immoweb code : 11351916

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Recent vernieuwd gezellig appartement op toplocatie!

Gelegen aan de Markt van Geraardsbergen treft u dit recent vernieuwd & energiezuinig appartement op de eerste verdieping van “Residentie Dierkost”. Het is gelegen in een knap appartementsgebouw van 2 appartementen en 1 kantoorruimte. Deze bescheiden en gezellige VME beschikt over een lift en het appartement zelf is rolstoel toegankelijk.

Indeling: Ruime leefruimte met zithoek en eetplaats en een mooi uitzicht over de markt, compleet geïnstalleerde keuken met eethoek, berging/wasplaats, gezellig deels overdekt terras, gang naar de 1e slaapkamer, apart toilet en badkamer met grote douche, lavabomeubel en ligbad. Via een trap kunnen we naar de 2e grote knusse slaapkamer.

Er is een berging voorzien in de gemeenschappelijke kelder waar ook de nutsvoorzieningen te vinden zijn. De elektrische installatie is toegankelijk langs de inkomhal van het gebouw.

Graag een bezoekje aan dit leuk appartement met zicht over de Markt? Bel dan snel naar Lammers Jonathan op 0479 10 79 69 of stuur een e-mail naar [email protected]

Neem contact op