Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11360358
Immoweb code : 11360358

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT/INVESTERINGSPAND MET 2 SLP

INSTAPKLAAR APPARTEMENT/INVESTERINGSPAND MET 2 SLP

Stap binnen in een wereld van comfort en gemak met dit prachtige gelijkvloerse appartement, perfect gelegen nabij de bruisende markt van Geraardsbergen en op een steenworp afstand van het schilderachtige stadspark de Abdij en het betoverende recreatiepark Provinciaal Domein De Gavers.
Betreed de weelderige lobby met een gerust hart, wetende dat de lift u rechtstreeks naar uw oase van rust zal brengen. Binnen in de woning wacht een oase van luxe op u, met een uitnodigende inkom/nachthal die leidt naar twee ruime slaapkamers, een smaakvol ingerichte badkamer met een ontspannend ligbad en een stijlvol lavabomeubel, en een apart gastentoilet voor het gemak van uw gasten.Verderop opent de zonovergoten woonkamer zich als een uitnodigend toevluchtsoord, met een weelderige open keuken die uitnodigt tot culinaire creativiteit en sociale samenzijn. Een handige berging aan de keuken zorgt ervoor dat alles netjes opgeborgen blijft, waardoor u meer ruimte heeft om te genieten van het prachtige interieur.
En dat is nog niet alles! Een optionele garage die u optioneel kan aankopen voor 21 000 € , beschikbaar voor aanschaf, biedt de perfecte oplossing voor uw parkeerbehoeften, waardoor uw woning compleet wordt.
Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of een slimme investering, dit appartement biedt een ongeëvenaarde kans. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen en uw exclusieve bezichtiging te

Neem contact op