Benedenverdieping te koop

375000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11343764
Immoweb code : 11343764

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement - 3% registratierechten mogelijk


Recent, modern appartement van ca. 120m² met twee slaapkamers en een prachtig groene tuin met 2 terrassen. Een terras van 20m² grenst aan keuken en leefruimte. Achteraan is nog een zonneterras voorzien.

In het appartement vindt u een ruime leefruimte met open keuken en ruime berging. Dankzij de grote glaspartijen is de ruimte aangenaam licht.
Verder beschikt het appartement over een badkamer met dubbele lavabo, toilet, ligbad en douche. In de gang is nog een apart toilet voorzien alsook een ingebouwde kast. Het appartement heeft 2 slaapkamers waarvan de masterbedroom is voorzien van een volledig afgewerkte dressing. Naast de tweede slaapkamer is nog een extra berging voorzien met ingewerkte kasten. Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Inbegrepen zijn 2 staanplaatsen en een afsluitbare tuinberging.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige en stijlvolle residentie met 6 appartementen. Elk appartement heeft een eigen buitendeur waardoor er geen gemeenschappelijke delen en lift aanwezig zijn. Hierdoor zijn de gemeenschappelijke kosten minimaal.
De woonst bevindt zich op een zeer centrale ligging in Gierle. Nabij openbaar vervoer, scholen en winkels en met een goede verbinding met de E34 Antwerpen - Eindhoven.

*aluminium ramen
*hoogrendementsglas
*vliegenramen
*ventilatie
*vloerverwarming
*zonnepanelen in overleg

Neem contact op