Appartement te koop

210000€

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 10767746
Immoweb code : 10767746

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Opnieuw Beschikbaar! Lichtrijk appartement met garage

Dit lichtrijk instapklaar appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een klein, rustig appartementsgebouw van 6 eenheden en is bereikbaar via lift of trap. Het bestaat uit een lichtrijke woonruimte met uitgeruste open keuken van 35m2 met grote ramen die uitgeven op de westkant. Via de gang bereiken we een ruime slaapkamer van 15m2, met meer dan voldoende opbergruimte in een wandvullende kast. Tot slot is er een badkamer met douche, WC en lavabo.

In optie is een garagebox (€20000) in het gebouw plus gebruik van de daarvoor liggende parkeerplaats, een groot voordeel in de regio. Scholen, openbaar vervoer (De Lijn en MIVB-tramhalte Esplanade), het centrum van Strombeek en de Heizel zijn op wandelafstand. Ook met de auto is het appartement zeer goed bereikbaar. De Mobiscore bedraagt 9,1/10. Een kleine privé kelder is inbegrepen.

De lift en gemeenschappelijke verwarmingsketel (condensatie) zijn recent vernieuwd, EPC score C (221 kWh/m2), elektriciteit is conform en er werd geen asbest aangetroffen.

Terug op de markt na afgesprongen verkoop wegens niet verkrijgen lening.

Neem contact op