Appartement te koop

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 7206563
Immoweb code : 7206563

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

nieuwbouw 2-slaapkamerappartement met zuidterras

Groot-Bijgaarden, Bosstraat 54 - in het nieuwbouwproject FELIZ : 2-slaapkamerappartement B1.4 (76 m²) en terras (5 m²) zuidwest in gebouw B. Indeling : leefruimte met grote raampartijen naar het zuiden, zuidwest terras dat aansluit op de leefruimte met zithoek en eethoek, open keukenhoek, berging met aansluiting voor wasmachine, nachthal, toilet, badkamer met douche en dubbele wastafel, 2 slaapkamers (11 en 9 m²).

Residentie FELIZ ligt op 300 m van het centrale dorpsplein van Groot-Bijgaarden met zijn lokale handel en horeca. Elk appartement geniet van een ideale en open oriëntatie naar het zuiden. Parkeerplaatsen en kelders in het gebouw.Residentie FELIZ combineert energiezuinig en duurzaam wonen met een zonnige oriëntatie en uitstekende bereikbaarheid. Wonen op wandelafstand van de dorpskern betekent natuurlijk zonder dagelijkse stress vertrekken naar de kinderopvang, school, sporthal, muziekschool. Bovendien is er een ruime keuze aan openbaar vervoer voor uw woonwerkverkeer, met een vlotte verbinding naar de Brusselse ring.

Investeren in FELIZ is vandaag denken aan morgen ! Benieuwd ? Wij staan u graag te woord !

Neem alvast een kijkje op de projectwebsite of klik hier voor een virtueel bezoek.

Prijs excl. btw en aankoopkosten, parkeerplaats 19.500 € en kelder 3.000 €. Verkoop constructie aan 21% BTW en grond aan 10 % registratierechten.

Neem contact op