Appartement te koop

492000€

4 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 11199227
Immoweb code : 11199227

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
253 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek gelegen ruim appartement nabij centrum

Contact : 0492/91.86.73.
Op zoek naar een recent, ruim duplex appartement (203 m²+dubbele garage 50m²) vlakbij het centrum van Haacht, een bruisende gemeente met talrijke winkels en horeca? Bekijk dan zeker dit energiezuinig (EPC A) appartement in uniek kader! Rustig gelegen in residentie “de Vierkantshoeve”, in verkeersluwe straat. Zowel lagere als middelbare school zijn vlakbij.
Verkoop door eerste eigenaar sinds december 2015.
Voordelige verkoop met registratierechten, geen BTW!
Gelijkvloers : inkomhal met ingemaakte kasten.
Eerste verdieping : ruime lichtrijke leefruimte (46 m²) met volledig ingerichte open keuken met ontbijthoek, berg-en wasruimte (5,2 m²) en zonnig terras met voldoende privacy (19.8 m²). Op deze verdieping is er ook een aparte toilet en een kamer die momenteel als praktijkruimte dient. De brede traphal creëert een lichtrijk en ruimtelijk gevoel.
Tweede verdieping : 3 slaapkamers (17 m², 18 m², 20 m²) en een badkamer met dubbele wastafel, douche, bad en WC (9m²).
Er is ook een zolder met bergruimte.
De ondergrondse garage, inbegrepen in de prijs, biedt plaats aan 2 wagens en bevat extra bergruimte. De elektrische kantelpoort is op afstand bedienbaar.
Het appartement is voorzien van een type C+ ventilatiesysteem en een volledig conforme elektrische installatie. Voor de verwarming is er een hoog-rendement condenserende gasketel voorzien. Er is daarnaast ook een waterverzachter en drinkwatersysteem aanwezig.

Neem contact op