Appartement te koop

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 10872268
Immoweb code : 10872268

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

OPTIE! Instapklaar appartement met 2 slaapkamers in Halle +

OPTIE!
Dit energiezuinig appartement biedt een comfortabele leefruimte met een bewoonbare oppervlakte van 116 m². Bij het betreden van het appartement kom je in een ruime hal met toegang tot alle kamers. De woonkamer is licht en ruim, waardoor er voldoende plaats is voor een comfortabele zithoek en eethoek. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en bieden een mooi uitzicht op een rustige omgeving. Het appartement is volledig uitgerust met raamdecoratie.
Het terras is Zuid-West georiënteerd wat voor een aangename sfeer zorgt. Het terras kan volledig worden afgesloten met een zonwerende afscherming. Bijkomend zijn de ramen achteraan het gebouw uitgerust met vliegramen.
De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Enkele leuke extra's in de keuken zijn onder andere de stoomoven en de kraan die niet alleen drinkbaar water voorziet maar ook bruisend water. Naast de keuken is er een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Aansluitend aan de masterbedroom is een ingebouwde dressing verbonden. Bijkomend zijn de kamers ingericht met ingebouwde kasten. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, dit zorgt voor een aangename en rustgevende sfeer.
De badkamer omvat een inloopdouche, een dubbele wastafel. Er is een apart toilet.
Bij het appartement is een ruime kelderberging en TWEE autostaanplaatsen voorzien (gelegen in de parkeerkelder) die toegankelijk zijn via een automatische poort.
Elektricite

Neem contact op