Appartement te koop

170000€

3 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 11280908
Immoweb code : 11280908

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Duplex appartement 127m² - 3 slaapkamers - terras - garage

Halfopen duplex appartement met zuidgericht zonnig terras en garage te koop met vlotte verbinding naar het centrum van Harelbeke.

Dit duplexappartement bevindt zich in een rustige buurt in de Gaversstraat 158 te Harelbeke, vlakbij de Gavers in Harelbeke.
Indeling: Inkomhall met berging, VD1: Lichtrijke leefruimte met CV op gas, karaktervolle sierschouw aanwezig, handmatig rolluik in de leefruimte, ramen in alliminium en dubbel glas aanwezig met aansluitend de ingerichte keuken met ontbijthoek, dubbele gootsteen, dampkap, koken op gas, oven, inbouwfrigo, parlofoon en zeer veel kastruimte aanwezig met aansluitend een berging met plaats voor wasmachine en droogkast, appart toillet aanwezig met handwasser en spiegel, badkamer met staantoillet, bad/douche in één, enkele wastafel met meubel en spiegel, ventilatierooster aanwezig.
VD2: 3 ruime slaapkamers met overal CV op gas, houten vliegenramen voorzien, douchecabine aanwezig met aansluitend een berging. EPC 704kWh/m² label F, er is geen lift in het gebouw aanwezig, ruime garage inbegrepen, beschikbaar bij akte na betaling
Contacteer ons voor meer info of een bezoek.

Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen.
Na effectieve aankoop heeft u als koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te verbeteren tot minimaal energiescore D, conform de huidige wetgeving.
Meer informatie kan u terugvinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/re

Neem contact op