Appartement te koop

399000€

2 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 11086256
Immoweb code : 11086256

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Energiezuinig appartement aan de kleine ring in Hasselt

Dit exclusieve en energiezuinige appartement op een toplocatie aan de kleine ring van Hasselt, gelegen op de tweede verdieping als deel van de residentie 'Hox' heeft een bewoonbare oppervlakte van 164m² en is als volgt ingedeeld:

Gelijkvloers: gemeenschappelijke inkom met trappenhal en lift.
Tweede verdieping:  inkomhal met inbouwkasten, gastentoilet met handenwasser, bureau (mogelijks 3de slaapkamer), ruime en lichtrijke woon- en eetkamer, open keuken met eiland en aansluitend berging/wasplaats en technische ruimte. De leefruimte baadt in het licht dankzij de grote raampartijen met elektrische (zonwerende) gordijnen. Nachthal, badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet,ruime master suite met dressing of extra slaapkamer. Bij het appartement hoort een terrasje, bereikbaar via de slaapkamer. 
Het appartement werd hoogwaardig afgewerkt en kwalitatief gerenoveerd in 2019 en beschikt over alle comfort; vloerverwarming en -koeling, balansventilatie D, warmtepomp, domotica, alarm, ... 

Extra troeven:


EPC A
instapklaar
hoogwaardige afwerking
toplocatie


Dit luxeappartement is gelegen langs de kleine ring van Hasselt. Op wandelafstand van het culturele en bruisende centrum van de hoofdstad en in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants. Eveneens een vlotte verbinding naar de grote ring en de invalswegen.

Neem contact op