Appartement te koop

3 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11258849
Immoweb code : 11258849

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

VERKOCHT!
Villerspark 3500 Hasselt
Zeer ruim appartement met 2+1 slaapkamers en terras, gelegen in een complete groene omgeving naast de kleine ring van Hasselt. (Meer info op www.immoland.be)

- Dit ruim appartement met een oppervlakte van meer dan 160m2 is gelegen in de onmiddellijke omgeving van de stad, het nieuwe stadhuis "Het Scheep" en de Delhaize, tussen de Welvaartstraat en het eerste gedeelte van de Luikersteenweg met een prachtig zicht op het Villerspark.
- Via een grote dubbele glazen deur heeft met toegang tot de grote woonkamer met zeer veel lichtinval en tot het gezellige terras, dat ook toegankelijk is via de volledig geïnstalleerde keuken.
- Deze keuken is voorzien van elektrisch vuur, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries en vaatwasser met aansluitend, de ruime berging met de nodige voorzieningen voor aansluiting wasmachine en droogkast, een handige inbouwkast en een uitgietwasbak.
- Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de slaapkamers welke allen toegang hebben tot het ruime balkon aan de achtergevel.
- De derde slaapkamer staat nu in rechtstreekse verbinding met de master-bedroom en is dus ideaal geschikt om in te richten als grote dressing-room. Mits het plaatsen van een wand, kan men eenvoudig een smalle gang creëren waardoor deze 3e slaapkamer rechtstreeks bereikbaar is via de hal.
- Er zijn 2 badkamers, waarbij de kleine badkamer met douche aansluit bij de grote slaapkamer.
- De grote badkamer en...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op