Appartement te koop

* 325000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11294883
Immoweb code : 11294883
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Knap gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en riant ...

Welkom in je nieuwe thuis, waar moderne elegantie en praktisch wonen samenkomen. Dit prachtige appartement heeft alles wat je zoekt!
Dankzij de uitstekende bereikbare locatie bevind je je op fietsafstand van het bruisende centrum van Hasselt en ben je in de onmiddellijk nabijheid van belangrijke invalswegen en autosnelwegen.

Via de inkomhal met apart toilet bereiken we de ruime woonkamer met open keuken, compleet met een trendy kookeiland – de ideale plek voor gezellig samenzijn en heerlijke diners!
Via de grote raampartijen in de leefruimte krijg je toegang tot het indrukwekkende terras van maar liefst 81m² en het knusse tuintje (75m²). Dit is je privébuitenparadijs, perfect om te ontspannen en van de frisse lucht te genieten!

Met een grote badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, twee royale slaapkamers en een handige berging geniet je hier van maximaal comfort!

Maak je geen zorgen over parkeren want er is een handige autostaanplaats in de kelder. Verder is er nog een kelderberging voor al je opslagbehoeften.

Kortom dit appartement is de belichaming van modern wonen met vleugje luxe!

Indien u recht heeft op verlaagde registratierechten van 3% is er eveneens de mogelijkheid om het pand aan te kopen aan 365.000 euro!

Voor meer info of een bezichtiging kan u ons steeds contacteren op 011/91.70.80 of [email protected]
WWW.VKVASTGOED.BE
Vergund, woongebied, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregelen, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op