Appartement te koop

419000€

2 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11310000
Immoweb code : 11310000

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Energiezuinig luxeappartement met 2 slaapkamers in Hasselt

Dit energiezuinig, luxeappartement is gelegen op de derde verdieping van de exclusieve residentie Citygarden op wandelafstand van het bruisende centrum van Hasselt en met een prachtig uitzicht over de privatieve binnentuin.

De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 107m² en is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers : gemeenschappelijke inkom met trappenhal en lift.
3de verdieping : inkomhal met ingebouwde vestiaire, lichtrijke living met sfeervolle gashaard, open keuken met aansluitend de eetkamer en toegang tot het overdekte terras, berging met maatwerk en aansluiting wasmachine/droogkast, technische ruimte, nachthal met toegang tot slaapkamers hoogwaardig afgewerkt met maatwerk, apart toilet, badkamer met wastafel in meubel en inloopdouche.
Kelder: dit appartement wordt aangeboden met een ondergrondse parkeerplaats en een ruime, private kelderberging, verplicht mee aan te kopen aan € 30.000,00. Verder beschikt het gebouw over verschillende gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Dit luxeappartement is gelegen op een toplocatie in Hasselt. Op wandelafstand van het culturele en bruisende centrum van de hoofdstad en in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants. Eveneens een vlotte verbinding naar de grote ring en de invalswegen.

Neem contact op