Appartement te koop

349500€

2 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11310001
Immoweb code : 11310001

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met terras en autostaanplaats in het centrum.

Appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen en ondergrondse autostaanplaats op toplocatie aan Molenpoort in het centrum van Hasselt. 

Dit appartement ligt op de 2e verdieping (met lift) en heeft een bewoonbare oppervlakte van 139m². De indeling is als volgt: 
ruime inkomhal, gastentoilet met handenwasser, technische berging, open en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met ontbijthoek. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een terras  vooraan dat een prachtig zicht biedt op Molenpoort. Verder vinden we hier een nachthal, berging, 2 ruime slaapkamers waarvan één met inbouwkasten en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbel lavabomeubel. Vanuitde nachthal heb je eveneens toegang tot een overdekt terras achteraan. 
Bij het appartement hoort een privatieve kelderberging en ondergrondse autostaanplaats, verplicht bij aan te kopen voor 29.000euro . Optioneel kan eveneens een afgesloten garagebox worden aangekocht voor 50.000euro. 

Troeven: 
- ruim en instapklaar appartement met goede indeling
- gunstige EPC-score B 
- toplocatie 

Het appartement kent een zeer goede ligging middenin het centrum van Hasselt en met een prachtig zicht over het Molenpoort plein. Winkels, horeca, openbaar vervoer en verschillende scholen liggen op wandelafstand. Verkeerstechnisch is er een vlotte verbinding met de belangrijkste verbindingswegen alsook de op-en afritten van de E313. 

Neem contact op