Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11337127
Immoweb code : 11337127

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Ruim appartement met 2 slaapkamers op de kleine ring van Has

Op het Leopoldplein ligt dit ruim appartement. Het bruisende centrum, winkels, entertainment, treinstation en scholen liggen op wandelafstand. De ideale ligging in het centrum van Hasselt!
Dit knap appartement heeft een bewoonbare opp. van 113 m² en is dankzij de volledige renovatie in 2015 volledig instapklaar. Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping aan de achterzijde van het gebouw.
Je betreedt het appartement via de inkomhal met ruime vestiaire en gastentoilet. Als eerste tref je een praktische berging, een badkamer met douche en lavabomeubel en een mooie volledig ingerichte keuken. Verder zijn er twee ruime slaapkamers. Achteraan het appartement treft je dan de knappe leefruimte met veel lichtinval. Deze is zeer ruim waardoor je voldoende plaats hebt voor een knappe salon, grote eetkamer en extra bureau- of speelruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het gezellig terrasje.
Kortom, een ruim instapklaar appartement in het centrum Hasselt.

TROEVEN
- instapklaar appartement
- bewoonbare oppervlakte 113m²
- volledig vernieuwd/gerenoveerd in 2015
- 2 slaapkamers
- leuk terrasje
- gebouw met lift
- gunstig EPC
- goede ligging op de kleine ring van Hasselt
- vlakbij scholen, winkels, treinstation, ... Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op