Appartement te koop

439000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11404104
Immoweb code : 11404104

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

GELIJKVLOERS APPARTEMENT VAN 120 m² MET DRIE SLAAPKAMERS ...

Aan de Kempische Steenweg in Hasselt is Residentie Roca gelegen, een kleinschalige appartementsblok met 6 appartementen. Deze uitstekende locatie ligt op wandelafstand van de Corda Campus, een toonaangevende tech-campus die onderdak biedt aan 250 bedrijven. Het centrum van Hasselt is per fiets bereikbaar dus, dit appartement ideaal gelegen als investeringsappartement.

Het appartement heeft een oppervlakte van maar liefst 120 m² en is afgewerkt met duurzame materialen. De keuken is recent vernieuwd en er is gekozen voor mooie inbouwkasten doorheen het appartement.

Indeling van het appartement omvat een centrale inkomhal met toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer, een extra berging en de open leefruimte. In de leefruimte met open keuken zijn grote glaspartijen aanwezig die uitkijken op het aangelegde terras en de tuin. 

Het appartement biedt alle comfort en is recent geschilderd. U hoeft alleen maar te verhuizen en het naar uw eigen smaak in te richten!

Bijzonderheden: bij het appartement horen twee autostaanplaatsen waarvan één voor de deur en één in de garage met bijhorende berging.

Wenst u het appartement te bezichtigen? Contacteer Cathérine voor een bezoek! U kan bellen naar 089/69 15 15 of mailen naar [email protected]

Renovatieplicht: nee

Neem contact op