Appartement te koop

279000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11410178
Immoweb code : 11410178

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Modern en ruim gerenoveerd appartement in Kuringen, Hasselt

Dit prachtige gerenoveerde appartement, gunstig gelegen aan de Grote Baan in Kuringen, biedt een eigentijdse levensstijl op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum van Hasselt. Met zijn strategische ligging nabij belangrijke invalswegen en de autosnelweg, geniet u van een vlotte verbinding en ultiem gemak.

Het appartement is slim ingedeeld en begint met een ruime inkomhal die uitnodigend is voor gasten. Deze hal bevat tevens een gastentoilet en een handige vestiaireruimte. Vanuit de hal leidt een glazen deur naar de lichte woonkamer, die voorzien is van grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een aangenaam uitzicht bieden op de omgeving. De open keuken grenst aan de woonkamer en is modern en functioneel, uitgerust met alle benodigde apparatuur voor het bereiden van heerlijke maaltijden en gezellige diners met familie en vrienden.

Het appartement beschikt over twee (eventueel 3) comfortabele slaapkamers. De derde slaapkamer kan eveneens aangewend worden als handige berging/dressing die extra opbergruimte biedt, ideaal om aan te passen aan uw levensstijl!
De praktisch ingedeelde badkamer is uitgerust met een douche en wastafel.

Geniet van het buitenleven met een knus balkon aan de achterzijde, waar u kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Hoewel compact, biedt dit balkon een gezellige buitenruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

Met een gemeenschappelijke fietsenberging en privatieve kelderberging, heeft u...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op